• zoe studios arkassa high res 25
  • zoe studios arkassa high res 39
  • zoe studios arkassa high res 5
  • zoe studios arkasa slider1
  • zoe studios arkasa slider2

Απολαύστε αξέχαστες διακοπές στο Zoe Studios με τους φίλους και την οικογένειά σας. Νιώστε τη μαγευτική ομορφιά του νησιού της Καρπάθου και ατενίστε το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα που σίγουρα θα σας σαγηνεύσει.

Ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία αντικρύζοντας την πανοραμική θέα προς τα τυρκουάζ νερά του Αιγαίου Πελάγους από το ευρύχωρο μπαλκόνι σας. Επωφεληθείτε από τις ξεχωριστές παροχές που διαθέτουν τα δωμάτια στο Zoe Studios και εκμεταλλευτείτε την άνετη επίπλωση των δωματίων για την ξεκούρασή σας μετά από μια συναρπαστική εξόρμηση στο νησί της Καρπάθου.

Το Zoe Studios βρίσκεται στο πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Αρκάσα που διακρίνεται για το εκπληκτικό φυσικό τοπίο του, την πλούσια βλάστησή του και τη ζεστασιά των κατοίκων του. Γνωρίστε τις τοπικές παραδόσεις του νησιού και δοκιμάστε την ξεχωριστή καρπαθιώτικη κουζίνα με γεύσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας.

Περιπλανηθείτε στο καταπράσινο φυσικό τοπίο του νησιού και γίνετε ένα με τη φύση. Χαλαρώστε τις αισθήσεις σας περπατώντας μέσα στη φύση και αισθανθείτε την πλήρη αναζωογόνηση που μόνο το νησί της Καρπάθου μπορεί να σας χαρίσει.

Το χωριό της Αρκάσα είναι το ιδανικό μέρος για τη διαμονή σας αν είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, αλλά και της νυχτερινής ζωής. Νιώστε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει και ζήστε μια αξέχαστη περιπέτεια κάνοντας kitesurfing και windsurfing στα καταγάλανα νερά της Καρπάθου.

Περισσότερα
Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Τα καλύτερα αξιοθέατα του νησιού

Τα καλύτερα αξιοθέατα του νησιού

Τα καλύτερα αξιοθέατα του νησιού
Τα καλύτερα αξιοθέατα του νησιού

Το νησί της Καρπάθου αποτελεί ένα ελληνικό νησί με ασυναγώνιστο φυσικό κάλλος, πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Έτσι, οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να επιδοθούν σε διάφορες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Καρπάθου είναι σίγουρα ένα μέρος που θα πρέπει να επισκεφτείτε αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ιστορία του νησιού. Τα υπέροχα αρχαιολογικά ευρήματα που φιλοξενεί το μουσείο θα σας ενθουσιάσουν και θα σας μυήσουν στο ιστορικό παρελθόν της Καρπάθου.

Αν πάλι προτιμάτε να εντρυφήσετε στον πολιτισμό του νησιού, θα πρέπει να επισκεφτείτε το Λαογραφικό Μουσείο Όθους και το Λαογραφικό Μουσείο Μενετών.

Σε αυτά μπορείτε να θαυμάσετε είδη από την καθημερινή ζωή στην Κάρπαθο αλλά και την τοπική λαϊκή τέχνη βλέποντας διάφορα κεραμικά, υφαντά, μουσικά όργανα, εργαλεία και μαγειρικά σκεύη που εκτίθενται στο κάθε μουσείο. Μην ξεχάσετε να ανεβείτε στην ακρόπολη του Παλαιόκαστρου όπου βρίσκονται τα ερείπια της αρχαίας Αρκασίας και να απολαύσετε την εξαιρετική θέα από την κορυφή του. Εκεί θα δείτε κατάλοιπα οχυρώσεων από τα αρχαϊκά χρόνια αλλά και πύργους από την κλασική και ελληνιστική εποχή.

Για τους φυσιολάτρες, στο νησί υπάρχουν πανέμορφα σπήλαια που μπορείτε να εξερευνήσετε όπως το σπήλαιο της Αχάτας που είναι ξακουστό για τους σταλαγμίτες και σταλακτίτες του, καθώς και το σπήλαιο Βρουκούντας όπου βρίσκεται και το εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη της Βρουκούντας. Μάλιστα, εδώ οργανώνεται κάθε χρόνο στις 28-29 Αυγούστου το πιο μεγάλο πανηγύρι του νησιού που σίγουρα δεν θα πρέπει να το χάσετε αν βρίσκεστε εδώ εκείνη την περίοδο.

Στο νησί της Καρπάθου διοργανώνονται πολυάριθμα ξακουστά πανηγύρια όπου μπορείτε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε παραδοσιακή ζωντανή μουσική, χορό και καρπαθιώτικα φαγητά. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι το πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα (27 Ιουλίου), το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη (24 Ιουνίου) και το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας (17 Ιουνίου).


Ένα όμορφο μνημείο που σίγουρα αξίζει να δείτε είναι το μνημείο της Ολυμπίτισσας γυναίκας. Πρόκειται για το γλυπτό μιας ηλικιωμένης γυναίκας με παραδοσιακή καρπαθιώτικη φορεσιά που ατενίζει προς τη θάλασσα αναμένοντας με καρτερικότητα την επιστροφή όσων ξενιτεύτηκαν.

Στην περιοχή της Αρκάσα μπορείτε να δείτε τον παλαιοχριστιανικό βυζαντινό ναό της Αγίας Αναστασίας που χρονολογείται από τον 5ο αιώνα και εντυπωσιάζει με τα όμορφα ψηφιδωτά που τον διακοσμούν. Μια άλλη παλιοχριστιανική βασιλική που αξίζει να επισκεφτείτε είναι της Αγίας Φωτεινής που βρίσκεται στην πόλη του νησιού, στα Πηγάδια. Αν βρεθείτε στο νησί, αξίζει να δείτε και τις δύο μεσοβυζαντινές εκκλησίες που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της Αρκάσα και είναι η Παναγία η Μαρμαρινή και ο Άγιος Γεώργιος. Κάθε μέρα στην Κάρπαθο είναι πραγματικά μια περιπέτεια εξερεύνησης για να εντρυφήσετε στο ιστορικό παρελθόν του νησιού, να γνωρίσετε τις πολιτιστικές πτυχές της Καρπάθου και να θαυμάσετε το εξαιρετικό φυσικό τοπίο του νησιού που θα σας συναρπάσει με τις υπέροχες παραλίες του, τα πανέμορφα σπήλαιά του και τα εκπληκτικά ορεινά μονοπάτια που είναι ιδανικά για πεζοπορία.

Υπηρεσίες δωματίων

ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΘΕΑ

ΕΠΙΠΕΔΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ WIFI

ΜΠΑΝΙΟ-ΝΤΟΥΣ

ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΟΧΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

NEWS

Οι τοπ 14 παραλίες της Καρπάθου

Η Κάρπαθος αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Η ομορφιά του φυσικού τοπίου και η γαλήνια ατμόσφαιρα την κ...

Περισσότερα
Αθλητικές δραστηριότητες στην Κάρπαθο

Το νησί της Καρπάθου αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους λατρεύουν τη φύση, την άθληση και τα extreme sport. Οι παραλίες της Κα...

Περισσότερα
Τα καλύτερα αξιοθέατα του νησιού

Το νησί της Καρπάθου αποτελεί ένα ελληνικό νησί με ασυναγώνιστο φυσικό κάλλος, πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Έτσι, οι επισκέπτες του νησ...

Περισσότερα

Zoe Studios Arkasa

Η φιλοξενία μας θα σας κερδίσει αναμφίβολα!

ΤΗΛΕΦΩΝA

22450 61423 - 6976079597

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ARKASA KARPATHOS GREECE

Zoe Studios Μ.Η.Τ.Ε:   1143Κ122Κ0574700


Ο ΚΑΙΡΟΣ  
+20
°
C